Monday, February 16, 2009

Dapat Anugerah Naib Kaunselor





Story yang aku nak tulih nie berlaku pada januari lepas...masa tue aku dapat panggilan telefon daripada member aku...dia cakap result untuk semester akhir dan keseluruhan semester dah kuar.....masa tue memang aku berdebar2 giler arr sebab aku x target pown leyh skor untuk sem last tue tambahan masa exam tue aku kureng sehat....yerlah 3 minggu aku cuma berjaga 2 jam untuk hafal satu buku untuk preparation exam...waduhhh tenat arrr...

Aku dapat mesej daripada member2 aku yang diorang sekadar berpuas hati dengan aper yang diorang dapat....tapi setahu aku hanya 3 owg jer daripada kos aku yang dapat DEKAN( anugerah pelajar cemerlang) yang aku tahu dalam kelas aku ada 7 owg dak yang dikira terror ar...yang 4 owg memang dah target dekan....

Petang tue aku G arr Cyber Cafe tempat aku kerja dulu...aku chechk member2 aku punya dulu cox memang aku takut nak chechk sendirik punyerrr....sebebnarnyer aku dapat diorang punya ID sebab aku nie bendahari kat kos aku tue.Untuk pengetahuan kos aku nie terbahagi kepada 5 kelas....masa semester pertama aku diletak di kelas no 5 cox result SPM aku kurang...lepas dapat DEKAN sem 1 terus aku lompat kelas pertama huhuhu....

Berbalik pada citer aku tadi, aku pun masuk lah ID dan IC aku tue....tiba2 terkejut besar mak bila tengok result yang memang raser macam mimpi belaka....waduhh aku dapat dekan!!!!!!!!! terjeri terus aku kat situ..bukan sajer dapat DEkan tapi dapat anugerah KHAS daripada naib kaunselor (masa konvo bulan 4 nanti) cox dapat DEKAN 4 semester berturut2 ertinyer aku sentias mengekalkan pointer aku yang tinggi dpd 1st sem sampai last sem...HAHAHA x sangka 3 owg yang dapat DEKAN tue aku erk...tapi satu jerk dalam 50 owg yang dapat DEKAN hanya 3 owg jerk laki termasuk aku dalam kolej aku...malunyerrrrr

skang nie aku tengah tunggu panggilan untuk UITM ataupun KUITHO xpown sambung jerk dekat kolej lama habis citerrr

2 comments:

  1. Naib Kaunselor? ke Naib Canselor or Vice-Chancellor

    ReplyDelete
  2. abang zaif ader sijil tawww bukan propa

    ReplyDelete